Antena Căutare

Cod galben de ninsori si viscol! Ministerul Transporturilor a convocat comandamentul de iarna

O noua avertizare meteorologica de ninsori si viscol a intrat in vigoare de la ora 12. In 27 de judete si in Bucuresti codul galben va aduce zapada din plin si vant puternic

De mai bine de 48 de ore zeci de turisti sunt blocati pe munte. Utilajele de deszapezire au lucrat ieri, azi- noapte si lucreaza si acum. Incet dar sigur, se apropie de cabana Bolboci. Pentru unul dintre turisti insa situatia este foarte delicata. Omul nu poate astepta. Are nevoie de insulina. Asa ca ajutoarele au pornit spre el pe doua cai.

Prin Prahova, salvamontistii merg pe schiuri. In Dambovita, in schimb, jandarmii inainteaza cu utilajele prin troienele de zapada. Pana cand drumul va fi eliberat, turistii vor ramane in cabanele unde au fost cazati.

Din pacate, insa, meteorologii n-au vesti bune. Codul galben de ninsori este valabil pana maine.

Dar zapada a acoperit deja cea mai mare parte a tarii. Au fost probleme in mai multe judete unde drumurile au devenit impracticabile, iar soferii au ramas blocati in trafic cu orele. La Ministerul Transporturilor este convocat comandamentul de iarna.

EXCLUSIV! Haos in tezaurul filatelic roman. Sute de timbre valoroase au fost furate... Cum va fi vremea in tara, in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza meteo pana in 23 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x