Antena Căutare

COD GALBEN de ploi, pana luni dimineata! Vezi care sunt zonele vizate

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata, cantitati insemnate de precipitatii fiind asteptate in Banat si in Crisana.

COD GALBEN de ploi, pana luni dimineata! Vezi care sunt zonele vizate
| Intact Images

Potrivit directorului Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in Banat s-ar putea inregistra pana la 25 de litri pe metru patrat, iar in Crisana, pana la 15 litri pe metru patrat, informeaza Mediafax.

Ion Sandu a mai spus ca, in acelasi interval, vor fi precipitatii si in Capitala, "mai degraba ploaie", si in Dobrogea. Directorul ANM a mai spus ca in Maramures ar putea fi lapovita, in timp ce in centrul tarii si la munte va fi viscol.

Joi, meteorologii au prelungit avertizarea de ger si vant pana sambata seara, atentionand ca vremea va fi geroasa mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii si vor fi temperaturi de la minus 15 grade in nord-est, centru si sud la minus 26 de grade in estul Transilvaniei.

Avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie a intrat in vigoare joi, la ora 13.00 si este valabila pana sambata, la ora 18.00.

Sursa: Antena3

O taxa de acces pentru autostrazile A1 si A2 ar putea fi introdusa la anul... Un cetatean irakian a fost arestat pentru ca voia sa atace cu un cutit diplomati britanici si americani la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x