Cod galben de vânt în 11 județe din țară! Vremea se schimbă radical!

Meteorologii au emis, sâmbătă, atenționări nowcasting Cod Galben de intensificări ale vântului în 11 județe din țară, acestea fiind valabile în următoarele ore.

Vremea se schimbă în multe județe

Meteorologii au emis, sâmbătă, atenționări nowcasting Cod Galben de intensificări ale vântului în 11 județe din țară, acestea fiind valabile în următoarele ore.

UPDATE ORA 12.47 ANM a extins până la ora 18,00 atenționarea nowcasting Cod Galben de vânt pentru județul Teleorman

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în județele Dolj și Olt și în sudul județului Vâlcea, inclusiv municipiile Craiova, Caracal, Slatina și Drăgășani, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h, până la ora 13,00.

De asemenea, până la ora 16,00, în județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Galați, Vaslui, Iași, Botoșani vor fi intensificări locale ale vântului ce vor atinge și depăși la rafală 55-60 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM. Codul Galben reprezintă fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări de vânt, temperaturi ridicate) care sunt obișnuite pentru zona respectivă dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activități, informează Agerpres.

UPDATE ORA 08.54 Cod Galben nowcasting de intensificări ale vântului în Buzău, Ialomița, Giurgiu și Teleorman până la ora 12,00
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenționare nowcasting Cod Galben de vânt, valabilă în următoarele ore în județele Buzău, Ialomița, Giurgiu și Teleorman.

Potrivit prognozei, în cele patru județe se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55 — 60 km/h.
Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM. Codul Galben reprezintă fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări de vânt, temperaturi ridicate) care sunt obișnuite pentru zona respectivă dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activități.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri