Antena Căutare

Vremea se răcește drastic! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi: COD GALBEN în mai multe județe! 

COD GALBENAdministrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod galben de vreme rea pentru mai multe județe din țară. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod galben de vreme rea pentru mai multe județe din țară.

Astfel, astăzi, în intervalul 16:00 si 19:00 se vor semnala intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55...65 km/h, în județele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi.

Răcirea accentuată a vremii în ultimele zile ale lunii septembrie are loc din pricina valului de aer polar, ce a pus stăpânire pe România. De altfel, de la o zi la alta, vremea va fi din ce mai rece, iar temperaturile vor scădea drastic, cu 9-10 grade Celsius, iar la munte vor coborî până la -7 grade Celsius şi va cădea prima zăpadă.

"Pe parcursul săptămânii mai sunt valuri de răcire, mai sunt mase de aer tot mai reci care vin în ţară. Vom vobi despre o vreme mai rece decât normal, în mare parte din ţară, în special în nordul ţării. Acum suntem peste normal, cu maximele în orice caz. O să ajungem pe la mijlocul săptămânii, deci pe marţi, miercuri, cu maxime de 16-17 grade în nord, N-V ţării, până la 26-27 în Capitală", a mai Elena Cordoneanu, meteorolog, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Valul de aer polar a făcut prima VICTIMĂ în România! Un tânăr a murit din cauza hipotermiei... Destin frânt după atacul terorist de la Manchester Arena! O asistentă de 22 de ani s-a sinucis după ce a îngrijit zeci d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x