Antena Căutare

Cod Galben de vijelii, in Moldova, estul Transilvaniei si Carpatii Orientali

Meteorologii au emis o atentionare God Galben de vijelii pentru 13 judete. Atentionarea este valabila in intervalul 28 iunie, ora 12.00 - 29 iunie, ora 21.00. In intervalul mentionat, in nordul si centrul Moldovei, estul Transilvaniei si zona Carpatilor Orientali vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50 l/mp.

PROGNOZA PENTRU URMATOARELE ZILE:


MARTI (28 iunie)

Vremea va fi in general instabila in nordul, centrul si estul tarii, precum si in toata zona montana, unde temporar innorarile vor fi accentuate si va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa, vor fi descarcari electrice si conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va sufla moderat si cu intensificari locale, in special in Moldova, Dobrogea si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 16 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

MIERCURI (29 iunie)
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 17 grade.

JOI (30 iunie)
Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros si va ploua in centrul, sudul si estul tarii si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 9 si 17 grade.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN TARA!

foto: meteoromania.ro

VIDEO! Constanta: Scandal cu zeci de taximetristi... Patru turisti cehi salvati de la inghet de salvamontisti, dupa ce au ramas izolati in masivul Fagaras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x