Antena Căutare

PROGNOZA METEO: Cod galben de vreme rea, precipatii si vant puternic in sudul tarii

Sa nu cumva sa va uitati acasa umbrelele, cel putin, pana miercuri. La noapte, intra in vigoare un cod galben de vreme rea, precipatii si vant puternic, pentru jumatatea de sud a tarii

Bucurestiul si 22 de judete din jumatatea de sud a tarii vor fi sub avertizare cod galben de ploi si vant puternic, de marti, ora 02.00, pana miercuri, la ora 15.00, potrivit unei avertizari emisa de ANM.

Judetele vizate sunt: Timis, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Prahova, Buzau, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea, Constanta si partial in Hunedoara, Sibiu si Brasov.

La noapte, va ploua abundent in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, iar cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp. In vestul Olteniei si in sudul Banatului, izolat, se vor cumula peste 40-50 l/mp.

La munte, vor cadea ninsori, se va asterne un nou strat consistent de zapada. Vantul se va inteti pe crestele montane, dar si in regiunile sud-vestice. ln rafala, va sufla cu peste 60-70 km/h.

Maine noapte, s-ar putea ca in sudul tarii, in loc de ploi, sa revina lapovita si ninsoarea.





Pensiile de stat, insuficiente pentru un venit decent la batranete. Daca aveti intre 30 si 35 de ani trebuie sa economis... Un tramvai a deraiat in Arad: Patru calatori au fost raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x