Antena Căutare

COD PORTOCALIU DE CANICULA! Temperaturile vor atinge 38 de grade

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de canicula pentru regiunile din vestul, sudul si estul tarii, valabila vineri. Temperaturile vor atinge, izolat, 38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 pe arii extinse.

Pe parcursul zilei de vineri, 22 iunie, valul de caldura se va intensifica, disconfortul termic va fi in continuare deosebit de accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 pe arii extinse. Temperaturile maxime vor depasi frecvent 35 - 37 de grade, atingand izolat valori de 38 de grade in zonele de campie din sudul si estul tarii.

In intervalul 22 iunie ora 18:00 - 23 iunie ora 18:00, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor. In vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie, local averse ce pot depasi 20 - 25 l/mp si pe arii restranse caderi de grindina, mai ales in zona de munte.

FOTO: inmh.ro

AICI s-a impuscat Adrian Nastase!... EXCLUSIV! De aici a plecat totul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x