Antena Căutare

Cod portocaliu de inundatii in Timis si Caras-Severin. In alte noua judete, cod galben!

Hidrologii au emis, luni dupa-amiaza, o avertizare cod portocaliu si cod galben. Raurile din 11 judete aflate in centrul, nordul si vestul tarii ar putea provoca inundatii, dinc cauza precipitatiilor abundente.






Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile:

Marti, vremea va fi racoroasa. In regiunile din jumatatea de nord a tarii si in zonele montane cerul va fi mai mult noros si local va ploua, in special in cursul zilei. In masivele montane inalte, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitatii mixte. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe spatii restranse, mai ales in orele dupa-amiezei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, in Oltenia si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 5 si 13 grade.Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

Miercuri, cerul va fi partial noros si pe arii restranse vor fi ploi slabe, mai ales la munte, in nordul, centrul si estul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime, in crestere usoara in majoritatea zonelor, se vor incadra intre 15 si 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, usor mai coborate in depresiuni.

Taierea pensiilor, misiune imposibila?... Sedinta CES, amanata. Sindicalistii nu mai vor sa participe la discutii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x