Antena Căutare

Cod Portocaliu de inundatii pe raul Baraolt. Cod Galben, in bazinele hidrografice ale altor sapte rauri

Hidrologii au emis avertizare Cod Portocaliu de inundatii pe raul Baraolt, in judetul Covasna. In bazinele hidrografice ale raurilor Mures, Olt, Bistrita, Trotus, Putna, Ramnicu Sarat si Buzau s-a instituit Cod Galben de inundatii.

Avertizarile sunt valabile pana sambata, la ora 18.00.

Si meteorologii au emis joi o avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii a fost emisa de meteorologi pentru jumatatea de est a Romaniei. Avertizarea este valabila in perioada 9 iunie, ora 12.00 - 11 iunie, ora 06.00.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

Vineri - 10 iunie

Vremea se va mentine in general instabila si se va raci usor. Cerul va avea innorari temporare si mai ales seara si noaptea vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 25-26 de grade , iar cea minima de 14-16 grade . Presiunea atmosferica va creste usor.


Sambata - 11 iunie

Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporare si trecator averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade , iar minima va fi de 14-16 grade.

Duminica - 12 iunie

Cerul va fi temporar noros si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cursul zilei indeosebi in sud, centru si zona de munte, iar noaptea local in est. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Diagnostic: Piatra de 1 kilogram la rinichi!... Bolnavii pot rasufla usurati: De marti, medicii elibereaza retete compensate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x