Antena Căutare

Cod portocaliu de inundatii pentru bazinul Jiului

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru bazinul Jiului. Avertizarea este valabila de maine, de la ora 6:00, pana miercuri, la ora 22:00.

Codul portocaliu se instituie pe raurile Motru – s.h. Brosteni (jud. Mehedinti), Cosustea – s.h. Corcova (jud. Mehedinti) si pe paraul Orlea – s.h. Celei (jud. Gorj).

Acesta presupune un risc de viituri generatoare de revarsari importante susceptibile de a avea impact semnificativ asupra vietii colectivitatilor si sigurantei bunurilor si persoanelor.

A fost emisa si o avertizare cod galben pe raul Jiu, pe sectorul aval de confluenta cu raul Motru (judetul Dolj), si se mentine o avertizare de cod galben pentru raurile din bazinele Motrului si afluentilor de dreapta ai Jiului, bazine hidrografice aferente judetelor Mehedinti si Gorj. Aceasta este valabila de astazi, la ora 20:00.

Un tramvai a deraiat in Arad: Patru calatori au fost raniti... EXCLUSIV! Lei crescuti la Suceava se vand cu 1.500 de euro, pe internet. Crocodilii se aduc la comanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x