Antena Căutare

Cod portocaliu de ninsori şi viscol. Prognoză de coșmar pentru următoarele zile

Ce se va intampla cu vremea in Romania.

COD PORTOCALIU DE NINSORI ȘI VISCOL. ANM a anunțat o prognoză meteo de coșmar pentru următoarele zile. Ce se va întâmpla cu vremea în România.

Potrivit evz.ro, Elena Mateescu, director ANM, a precizat că vremea va fi deosebit de friguroasă în următoarele zile, temperaturile fiind și cu 15 grade mai scăzute decât normaul aceastei perioade.

"Avem o avertizare de cod galben, inclusiv de cod portocaliu, pentru fenomenul de ger. Temperaturile în următoarea săptămână vor fi deosebit de scăzute, chiar cu 10-15 grade mai mult decât ceea ce ar fi normal pentru această perioadă din an. În mai mult de jumătate din țară va fi cod portocaliu, pentru că de la o zi la alta valorile minime se vor situa între -22, posibil chiar -23 de grade, iar în restul țării valori deosebit de scăzute. Vorbim de un ger persistent care nu afectează doar România, ci întreaga Europă centrală de sud și sud-est”, a spus Elena Mateescu la România Tv, potrivit sursei citate.

COD PORTOCALIU DE NINSORI ȘI VISCOL. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu de ninsori şi vânt puternic, valabil pentru 12 judeţe din sudul ţării, inclusiv în Capitală.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! După ce a anunțat că se închid școlile luni și marți, Gabriela Firea vine cu informația momentului!... A prezis tragedia din Colectiv, iar acum face anunţul! Maria Ghiorghiu, premoniţie înfiorătoare despre România: "Un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x