Antena Căutare

Cod roșu de intervenție! Explozie urmată de un incendiu cumplit, în Bihor! Ce s-a întâmplat

O explozie s-a produs, luni seară, la o secţie de încărcare butelii din localitatea Ştei, judeţul Bihor, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

O explozie s-a produs, luni seară, la o secţie de încărcare butelii din localitatea Ştei, judeţul Bihor, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, IGSU transmiţând că şapte din cei zece muncitori aflaţi în tură au suferit arsuri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), primele informaţii arătau că 10 persoane ar fi suferit arsuri corporale de gradele I şi II.

"La acest moment, se evaluează persoanele surprinse. Şapte dintre cele 10 persoane (salariaţi aflaţi în tura de serviciu) sunt afectate de acest incident (prezintă arsuri)", arată IGSU.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa video: facebook Dumitras Horia Claudiu

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, în judeţ a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului, arată news.ro.

Salvatorii intervin cu 5 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple. În sprijinul militarilor, la locul intervenţiei s-au deplasat şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Fără frica lui Dumnezeu! Un bărbat a pătruns într-o biserică și a comis fapte cumplite!... Inuman: Mama care și-a părăsit cei 4 copii a fost găsită și a transmis un mesaj șocant: ,,Sã și-i creascã, el i-a fãcut”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x