Antena Căutare

COD ROŞU de viscol şi ninsoare în România: Iată lista localităţilor rămase fără energie electrică

Compania Distribuţie Oltenia (fosta CEZ Distribuţie) a anunţat vineri că 29 de localităţi din judeţele Argeş, Dolj, Olt şi Teleorman erau vineri afectate de întreruperile în alimentarea cu energie electrică, la ora 11:00, din cauza ninsorii şi a viscolului.

Astfel, în Argeş, au fost afectate localităţile Lereşti şi Bădeşti, în timp ce în judeţul Dolj existau întreruperi în alimentarea cu electricitatea în localităţile Mârşani, Cerăt, Calopăr, Ciupercenii Vechi şi Gogoşiţa.

În Olt, sunt afectate localităţile Bucinişu, Obârşia, Vădăstriţa, Urzica, Ianca, Orlea şi Tufeni.

De asemenea, în judeţul Teleorman au rămas fără energie localităţile Brânceni, Plosca, Mavrodin, Islaz, Moldoveni, Troianu, Poieni, Vităneşti, Cernetu, Răsmireşti, Teleormanu, Siliştea, Ciuperceni, Drăcea şi Lisa.

“Echipele Distribuţie Oltenia lucrează în continuare la remedierea incidentelor provocate de condiţiile meteo deosebite”, arată compania într-un comunicat.

În Gorj şi în Vâlcea nu sunt înregistrate localităţi afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică, precizează compania.

“Precizăm că situaţia prezentată mai sus se află într-o permanentă mobilitate ca urmare a evoluţiei defavorabile a condiţiilor meteo şi a intervenţiei echipelor operative care continuă să lucreze la remedierea deranjamentelor semnalate”, a precizat Distribuţie Oltenia.

Reprezentanţii companiei sunt în contact permanent cu autorităţile publice locale şi judeţene pentru coordonarea intervenţiei în teren.

Grupul ceh CEZ a preluat în 2005 distribuitorul regional de energie electrică din Oltenia şi vestul Munteniei, mult timp cu statut de monopol, care furnizează energie electrică în judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.

COD ROŞU în România! Armata intervine de urgenţă în mai multe zone: peste 2.600 de militari sunt pregătiţi... Ce măsuri trebuie să luați în cazul în care viscolul vă surprinde în mașină! Ghidul oferit de Inspectoratul pentru Situa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x