Antena Căutare

COD ROȘU pe LITORAL! 17 persoane și-au pierdut viețile, iar autoritățile sunt în alertă maximă

Salvamarii sunt în continuare în alertă, întrucât în continuare e cod roșu pe litoral, iar mii de turiști ignoră avertizările acestora. 

Salvamarii sunt în continuare în alertă, întrucât în continuare e cod roșu pe litoral, iar mii de turiști ignoră avertizările acestora.

De la începutul sezonului estival, 17 persoane și-au pierdut viața pe litoral, iar salvamarii au luat mărsuri. Astfel, în încercarea de a-i face conștienți pe turiști că scăldatul în valurile mării este mai mult decât o joacă, salvamarii au făcut demonstrații care ar putea să fie salvatoare într-o situație periculoasă.

Cele mai periculoase zone de scăldat sunt în sudul litoralului, la Eforie, Neptun, Olimp, iar pericolul nu vine de la valuri, ci de la curenții puternici care modifică relieful marin și nu pot fi văzuți decât de la înălțime.

ULTIMĂ ORĂ: Zeci de pacienţi evacuaţi, după ce acoperişul unui centru de recuperare a luat foc... Dramă de nedescris într-o familie care se întorsese din Germania! Tată, fiu și noră, la spital, de urgență, după ce au p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x