Antena Căutare

Codul Galben a albit drumurile in Romania! Zeci de soferi au ajuns in santuri, din cauza zapezii de pe asfalt

Codul galben de ninsori le-a scos peri albi soferilor, dar si drumarilor. In urma utilajelor vantul puternic a adus zapada inapoi pe asfalt. Iar pe acolo pe unde n-au trecut plugurile a fost si mai rau. Zeci de soferi au ajuns in santuri, desi aveau masinile echipate pentru iarna. Si va mai ninge. Codul expira abia la pranz, asa ca lopata e de nadejde in aceasta dimineata

A nins atat de mult incat pe unele portiuni de drum, nici macar soferii care si-au echipat masinile cu anvelope de iarna n-au putut inainta. Doar cei care au avut lanturi au mers mai departe.

Din aceasta cauza politistii rutieri din Pitesti n-au mai lasat tirurile sa intre pe A1. O noapte de cosmar au avut si tiristii care au avut drum prin Targoviste.

In capitala a nins si mai mult, stratul de zapada atingand cateva zeci de centimetri. Drumarii au fost la datorie, dar vantul puternic le-a zadarnicit eforturile.

“Desi utilajele de deszapezire intervin in acest moment si sunt sprijinite de echipaje de la brigada rutiera, din cauza fenomenelor meteo destul de rele interventia acestora nu este destul de vizibila”, a declarat Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere Bucuresti.

Si primarul Cristian Popescu Piedone le-a dat o mana de ajutor drumarilor.

“Sper ca si de data aceasta sectorul 4 va iesi fruntas. Este o ambitie a mea si respect fata de cetatenii pe care ii reprezint “, a precizat Cristian Popescu, primarul sectorului 4

Soferii din Brasov n-au fost la fel de multumiti. Din cauza ninsorii orice drum in oras s-a transformat intr-o proba de indemanare.

Noaptea trecuta, pe ninsoare, la Strehaia se asfalta drumul european E70... Momente de panica pentru localnicii unei comune din Galati! Un TIR incarcat cu 300 de butelii s-a rasturnat langa casel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x