Antena Căutare

Codul Rosu de inundatii pe Prut, prelungit pana vineri!

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a prelungit pana vineri avertizarile de Cod Rosu si Cod Galben de inundatii pe raul Prut.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile



In aceeasi perioada, hidrologii mentin avertizarea de Cod Galben de inundatii pe raul Jijia, la Chiperesti - aferent judetului Iasi.

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, raman in vigoare nivelurile peste Cotele de Pericol si de Atentie, din cauza propagarii viiturilor formate anterior, precum si posibile scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, cu efect de inundatii locale.

Noua avertizare a INHGA a fost transmisa Ministerului Mediului si Padurilor, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Administratiei Nationale Apele Romane, Ministerului Administratiei si Internelor, S.C. Hidroelectrica S.A, si Administratiilor Bazinale de Ape: Prut.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Hidrologii atentioneaza, totodata, ca izolat se pot semnala cresteri importante de debite pe alte rauri mici din zonele de deal si de munte.

DNA face curatenie dupa BAC... VIDEO! E primar, dar n-are BAC-ul luat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x