Antena Căutare

Coincidenţă bizară în Poliţia din Caracal. Doi şefi care au fost anunţaţi în 24 iulie de dispariţia Alexandrei, dar nu au făcut nimic, şi-au înaintat dosarele pentru pensionare

Miercuri, 14 august, Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie din Osica de Sus, în structura căreia se află şi postul de poliţie Dobrosloveni, a depus la IPJ Olt raportul de încetare a relaţiilor de muncă. Poliţistă din 1990, Violeta Mirea a fost anunţată de la postul de poliţie din Dobrosloveni în seara zilei de 24 iulie despre dispariţia Alexandrei.

Miercuri, 14 august, Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie din Osica de Sus, în structura căreia se află şi postul de poliţie Dobrosloveni, a depus la IPJ Olt raportul de încetare a relaţiilor de muncă.

Poliţistă din 1990, Violeta Mirea a fost anunţată de la postul de poliţie din Dobrosloveni în seara zilei de 24 iulie despre dispariţia Alexandrei.

Aceasta nu a întreprins nici o acțiune în acest sens. Soțul ei, Nicolae Mirea, era șeful Poliției Municipale Caracal în momentul scandalului și și-a înaintat și el dosarul de pensionare, imediat după demisia ministrului de interne Nicolae Moga.

Tratament special pe timp de caniculă pentru animalele de la Grădina Zoologică din Ploieşti... Braşov: O femeie şi doi bărbaţi din Săcele, arestaţi preventiv în urma percheziţiilor făcute la cămătari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x