Antena Căutare

Colectiv: Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, s-a pensionat la doar 29 de ani! Ce daune cere

La Tribunalul Bucureşti au avut loc recent dezbaterile finale în dosarul Colectiv, pentru a se stabili cine sunt adevărații vinovați în cazul incendiului de la club Colectiv. Acesta a fost și momentul în care au ieșit la iveală noi informații despre Andei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity.

Colectiv: Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, s-a pensionat la doar 29 de ani! Ce daune cere Galerie
Andrei Găluț este singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity

În data de 30 octombrie 2015, la club Colectiv a izbucnit un cumplit incendiu în urma căruia au murit 65 de tineri, unul dintre ei alegând chir să își pună capăt zilelor.

În noaptea cu incediul de la club Colectiv concerta trupa Goodbye to Gravity și toți membrii formației au murit, mai puțin solistul Andrei Găluț. Acesta a suferit arsuri extrem de grave și și-a pierdut nu doar logodnica, ci și numeroși prieteni.

Andrei Găluț, solistul de la Goodbye to Gravity și unicul supraviețuitor al trupei după incendiul din Colectiv, cere acum opt milioane de euro daune morale, precum și 60.000 de lei daune materiale.

Colectiv: Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, s-a pensionat la doar 29 de ani! Ce daune cere

Andrei Găluț este singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity

Trupa Goodbye to Gravity

Avocatul care îl reprezintă la dezbaterile din dosarul Colectiv, care au avut loc la Tribunalul București, a declarat recent în instanță că „se află acum în Statele Unite, la operații”.

Andrei Găluț e pensionat medical, gradul I, la vârsta de doar 29 de ani”, a anunțat Marcel Tănăsescu, avocatul lui Andrei Găluț, potrivit Libertatea.

Detalii de la punerea în sicriu a lui Cornel Galeș. Cum arăta trupul acestuia și cum a fost îmbrăcat... Ce reacție a avut presupusul șofer al mașinii în care Cornel Galeș și-a pierdut viața: "Uitați-vă în telefon...&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x