Antena Căutare

COLECTIV - UN AN. Părinții încă își plâng copiii morți și speră să se facă dreptate. Acuzaţii grave împotriva celor care conduceau atunci România

La un an de la tragedia de la Colectiv, rudele victimelor fac acuzaţii grave împotriva celor care conduceau atunci România.

La un an de la tragedia de la Colectiv, rudele victimelor fac acuzaţii grave împotriva celor care conduceau atunci România.

Părinţii a doi tineri morţi în incendiul din noaptea de 30 spre 31 octombrie 2015 au depus în această dimineaţă la Parchetul General plângeri penale pe numele fostului premier Victor Ponta, al şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, al foştilor ministrii de la Sănătate şi de la Interne, Nicolae Bănicioiu şi Gabriel Oprea.

Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al sănătăţii şi unul dintre cei acuzaţi de părinţii îndoliaţi, nu a vrut să comenteze. În schimb, într-o postare pe facebook, Raed Arafat a spus şi citez " ne aflăm într-o ţară democratică, în care oricine poate depune o plângere penală."

Mesajul înfiorător al unui băieţel de șase ani pentru mama lui: ”Nu fi tristă, nici măcar dacă o să mori. Aşa o să scapi... Meteorologii avertizează! Cod galben de inundații. Ce zone vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x