Antena Căutare

Colectiv - UN AN. Prețul supraviețurii. Alex are un trup ca o hartă a durerii: ”Nu știu dacă mă consider norocos!”

El este Alex Olteanu. La 27 de ani, cineva i-a furat 1.440 de ore, dar şi viaţa aşa cum şi-o visa. După 24 de zile de comă s-a uitat în oglindă şi nu l-a recunoscut pe tânărul care se uită la el

El este Alex Olteanu. La 27 de ani, cineva i-a furat 1.440 de ore, dar şi viaţa aşa cum şi-o visa. După 24 de zile de comă s-a uitat în oglindă şi nu l-a recunoscut pe tânărul care se uită la el. El se ţinea minte manager în clubul Colectiv şi ultimul lucru de care e conştient este că încerca să oprească show-ul.

„Nu ştiu dacă aş putea să mă consider norocos de faptul că am scăpat. Pentru că. ce a urmat după accident e greu de explicat. Şi în multe momente chiar îmi doream să mor. Numai să se oprească durerea şi chinul şi felul în care arătam”, spune Alex.

Un trup ca o hartă a durerii. Aripi crescute direct din carne. 24 de zile de comă, 14 operaţii şi multe altele ce vor urma. Este, de fix un an, viaţa lui Alex.

Colectiv- UN AN. Marșul tăcerii. La un an de la tragedie, românii simt că nu s-a schimbat nimic... Colectiv, un an. Mărturisiri din Iad: ”Mi-am văzut pielea de pe mâini cum se topea şi am leşinat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x