Antena Căutare

Colegele Luizei Melencu vor fi audiate! Bunicul fetei, revoltat de decizia procurorilor: ”Ce ar putea să spună după șase luni?”

Două colege și prietene ale Luizei Melencu vor fi audiate, miercuri, la Craiova, în calitate de martori. Procurorii DIICOT care lucrează la acest caz vor veni de la București pentru a lua aceste declarații. 

Două colege și prietene ale Luizei Melencu vor fi audiate, miercuri, la Craiova, în calitate de martori. Procurorii DIICOT care lucrează la acest caz vor veni de la București pentru a lua aceste declarații.

Potrivit Adevărul, cele două fete au primit citații să se prezinte miercuri, ora 11:00, la sediul IPJ Dolj pentru a fi audiate în dosarul Caracal. În cazul în care nu se prezintă, ele vor fi aduse la poliție cu mandat sau vor fi amendate.

Citește și: Anchetatorii, depășiți de cazul Caracal?! Gheorghe Dincă a fost scos din închisoare

Decizia procurorilor de a le audia pe fete l-a înfuriat pe bunicul fetei, care consideră că această măsură este luată mult prea târziu. „Ce ar putea spune aceşti copii după 6 luni? Fetele sunt speriate, nu înţeleg de ce sunt chemate, de ce au calitate de martori. Bătaia de joc este mult prea mare. Vor să tragă de dosar, sunt sigur de asta. Interesele sunt prea mari”, a declarat Stelian Iordache, potrivit sursei citate.

Citește și: Caracal: Gheorghe Dincă, filmare neștiută de anchetatori! Un jurnalist italian a dezvăluit totul: „Asta făcea acolo...”

Colegele Luizei au scris pe pe Facebook că vor merge la întâlnirea cu procurorii, dar nu au încredere în ancheta care se face.„ Noi, colegii Luizei, primim citaţie şi, dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă şi cei din familia lui Dincă stau bine mersi. Bravo, Politia Română!”, a scris una dintre colege.

De asemenea, la sediul DIICOT se vor prezenta și mama și bunicul fetei, care au spus că vor să fie alături de colegele tinerei.

Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani, a dispărut de acasă în luna aprilie. Ar fi fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și mai apoi ucisă.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu! Cine este femeia în roșu filmată în ziua răpirii, alături de adolescenta de 19 ani di... Un autocar plin cu pasageri a luat foc în mers, pe Defileul Jiului! Atenție, imagini greu de privit! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x