Antena Căutare

Colet suspect, abandonat la ușa unui cabinet stomatologic! Ar fi fost lăsat la intrare de o femeie ce purta mască de protecție

A fost panică în Târgu Mureș, unde un colet  suspect, care a fost lăsat la ușa unui cabinet stomatologic, a fost descoperit de echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii. 

A fost panică în Târgu Mureș, unde un colet suspect, care a fost lăsat la ușa unui cabinet stomatologic, a fost descoperit de echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii.

Echipa pirotehnică a SRI, alături de poliţişti de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş analizează un colet suspect abandonat la parterul unui bloc cu 10 etaje, acolo unde funcționează un cabinet stomatologic.

”Sacoşa a fost găsită în faţa uşii de acces a unui cabinet stomatologic. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Combaterea Criminalităţii Organizate, ISU şi echipa specializată a SRI, adică toate instituţiile care desfăşoară măsuri specifice în astfel de situaţii. Se intervine conform procedurilor specifice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Emanuela Rugină.

Coletul ar fi fost lăsat la intrare de către o femeie care purta mască de protecție împotriva virusurilor.

Soarta românilor din Marea Britanie a fost decisă. Guvernul a anunțat un set de măsuri pentru cei 430.000 de români afec... Școli, licee și grădinițe, închise timp de o săptămână la Sibiu. Elevii recuperează orele în avans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x