Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Școlile din Capitală rămân închise și vineri

Şcolile din Bucureşti şi din 14 judeţe din ţară au fost închise şi astăzi. Anunţul a venit după ce Ministerul Educaţiei s-a încurcat în decizii.

Şcolile din Bucureşti şi din 14 judeţe din ţară au fost închise şi astăzi. Anunţul a venit după ce Ministerul Educaţiei s-a încurcat în decizii. Iniţial, inspectoratul şcolar din Bucureşti anunţa că vremea va reveni la normal şi că elevii vor putea ajunge la şcoală. Asta deşi în Capitală, trotuarele şi intrările în unele şcoli nu sunt curăţate iar troienele ajung la aproape un metru.

Potrivit unei note emise, joi, de Ministerul Educaţiei inspectoratelor şcolare din ţară, vineri, 31 ianuarie, şcolile vor rămâne închise, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, urmând ca recuperarea cursurilor să se face după un program special.

"Conducerile unităţile de învăţământ vor lua măsuri pentru recuperarea orelor neefectuate din cauza suspendării cursurilor, până la sfârşitul anului şcolar, astfel încât să fie asigurată parcurgerea integrală a programelor, recuperarea se va face după un program special, discutat cu partenerii sociali, avizat de consiliul prefesoral şi aprobat de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ", potrivit unei note emise de Ministerul Educaţiei, semnată de directorul general Liliana Preoteasa.

Citește mai multe pe observator.tv!

Recomandari