Antena Căutare

Școlile din Capitală rămân închise și vineri

Şcolile din Bucureşti şi din 14 judeţe din ţară au fost închise şi astăzi. Anunţul a venit după ce Ministerul Educaţiei s-a încurcat în decizii.

Şcolile din Bucureşti şi din 14 judeţe din ţară au fost închise şi astăzi. Anunţul a venit după ce Ministerul Educaţiei s-a încurcat în decizii. Iniţial, inspectoratul şcolar din Bucureşti anunţa că vremea va reveni la normal şi că elevii vor putea ajunge la şcoală. Asta deşi în Capitală, trotuarele şi intrările în unele şcoli nu sunt curăţate iar troienele ajung la aproape un metru.

Potrivit unei note emise, joi, de Ministerul Educaţiei inspectoratelor şcolare din ţară, vineri, 31 ianuarie, şcolile vor rămâne închise, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, urmând ca recuperarea cursurilor să se face după un program special.

"Conducerile unităţile de învăţământ vor lua măsuri pentru recuperarea orelor neefectuate din cauza suspendării cursurilor, până la sfârşitul anului şcolar, astfel încât să fie asigurată parcurgerea integrală a programelor, recuperarea se va face după un program special, discutat cu partenerii sociali, avizat de consiliul prefesoral şi aprobat de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ", potrivit unei note emise de Ministerul Educaţiei, semnată de directorul general Liliana Preoteasa.

Citește mai multe pe observator.tv!

Raed Arafat va coordona toate situațiile de urgență din România... Accident grav pe Drumul Naţional 73: 11 persoane au ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x