Antena Căutare

Comandament de urgență la Ministerul Sănătății și Primăria Municipiului București, din cauza coronavirusului

Ministerul Sănătății organizează, luni, o întâlnire de lucru la care va participa şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache, în cadrul Comitetul interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus.

Potrivit MS, reuniunea are loc începând cu ora 12,00 şi va fi urmată, de la ora 13,15, de declaraţii de presă, scrie Agerpres.

Comitetul interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus a fost constituit pe data de 22 ianuarie, fiind format din specialişti, sub coordonarea miniştrilor Sănătăţii, Afacerilor Externe, Afacerilor Interne şi Transporturilor.

Şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat pentru luni, la ora 11,00, un Comandament de urgenţă, având în vedere cazurile de gripă înregistrate în Bucureşti, scrie sursa precizată.

Întrunire a Comitetul interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus, ... Scandal cu spray lacrimogen între părinţi şi agenții de pază de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x