Antena Căutare

Comandantul Centrului de Pregatire a Jandarmilor Montani Sinaia, trimis in judecata pentru coruptie

Comandantul Centrului de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Montani Sinaia, colonelul Dumitru Chirita, a fost trimis in judecata sub acuzatia de dare de mita, informeaza Mediafax. Procurorii DNA il acuza pe barbat ca a dat unei persoane 2.000 de lei pentru a interveni la factori de decizie din MAI in vederea avansarii la gradul de general.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari au dispus trimiterea in judecata a colonelului Dumitru Chirita, comandant al Centrului de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Montani Sinaia, pentru cumparare de influenta.

Colonelul Dumitru Chirita este acuzat ca, in 17 iulie 2011, "i-a remis unei persoane suma de 2.000 lei pentru ca aceasta sa-si foloseasca influenta pe langa factori de decizie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, in vederea avansarii inculpatului la gradul de general si numirii sale intr-o functie superioara", se arata intr-un comunicat de marti al DNA.

Comandantul Centrului de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Montani Sinaia a fost trimis in judecata in decembrie 2011, dosarul urmand sa fie judecat de magistratii Judecatoriei Campina.

sursa: Antena3

35 de seisme au zdruncinat Romania... Bucuresti: Bilet unic in transportul public din vara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x