Antena Căutare

Combinezonul unui medic din linia întâi, lipit cu scoci pentru că este mult prea mic pentru statura sa. Imagini uimitoare în Suceava

Imagini uluitoare în Suceava! Un medic care urmează să ia contact cu pacienți infectați cu Covid-19 încearcă să încapă în combinezonul mult prea mic pentru statura sa. Motivul? Echipamentele comandate sunt toate aceeași mărime! Pentru a se putea proteja, oamenii au improvizat și au lipit costumele cu scoci. "Noi nu suntem toți la fel, unul e mai gras, altul mai slab", explică o asistentă a spitalului din Câmpulung Moldovenesc.

Asistenta a declarat, la Antena 3, că imaginile prezentate în exclusivitate, sunt surprinze recent, în Spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Citește și: ”Colegul nostru se temea să intre în spital pentru că acolo e dezastru!” Dezvăluiri cumplite după moartea ambulanțierului din Suceava

”Motivul e că echipamentele sunt toate venite pe o măsură. Noi nu suntem toți la fel, unul e mai gras, altul mai slab. Ați văzut ce s-a petrecut. E tura care s-a dus aseară la un caz covid-19 confirmat.

Nu e primul caz. Problema e de mult timp. Noi nu am fost testați să vedem dacă avem sau nu virusul. Am avut colegi simptomatici care au fost forțați să vină la muncă. Noi nu știm dacă suntem purtători sau nu.

Nimeni nu a venit să ne întrebe de când a început pandemia să vadă dacă avem ceva. A avut un mare curaj colega mea să spună ce s-a petrecut. Noi suntem amenințați. Nu avem voie să spunem nimic, suntem amenințați cu procuratură, dosare penale.”, a zis asistenta exclusiv pentru Antena 3.

O femeie de 60 de ani din judeţul Mureş a murit din cauza coronavirus/ Numărul deceselor a ajuns la 210... Medic român din Statele Unite, despre pandemia de coronavirus: „Va ajunge tsunamiul și în România”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x