Căutare Live

Comerţul online a fost luat în vizor de comisarii ANPC. Autorităţile vor ca toţi cei care fac bani din vânzările pe diferite site-uri să plătească taxe

Comerţul online a fost luat în vizor de comisarii ANPC. Autorităţile vor ca toţi cei care fac bani din vânzările pe diferite site-uri să plătească taxe şi, mai ales, să ofere garanţie clienţilor. Adică, să respecte reguli precum vânzătorii autorizaţi. În noua definiţie a operatorului economic vor intra şi gospodinele care îşi vând pe net prăjiturile făcute în casă.

Sunt foarte mulţi care fac asemenea comercializări de produse pe site-urile de specialitate. Nu se înregistrează fiscal. Deşi, este o obligaţie care derivă din codul fiscal şi evident că nu oferă nici garanţie şi nu oferă niciun fel de informaţii cu privire la acele produse.

Consumatorii sunt lipsiţi de garanţii, sunt lipsiţi de informaţii corecte şi complete. Un proiect de ordonanţă de urgenţă, iniţiat de ANPC, prevede o nouă definiţie pentru termenul de operator economic. Nu trebuie neapărat să aibă firmă, ci doar să vândă în mod repetat cu un singur scop. Să obţină un venit. În această categorie ar putea intra şi gospodinele care vând dulciuri făcute în casă, femeile care îşi oferă serviciile de machiaj, cei care îşi închiriază casele ori persoanele care vând diverse bunuri.

„Persoana fizică ce desfășoară activități independente, în mod repetat, în scopul obținerii de venit, persoana fizică autorizată și persoana juridică, care în cadrul activității sale profesionale fabrică, importă, transportă, depozitează sau comercializează produse ori părți din acestea sau prestează servicii."

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Şase poliţişti de frontieră de la Giurgiu, trimişi în judecată pentru luare de mită...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri