Căutare Live

Comoara de perle la BAC. Sa privim si sa ne minunam!

Cine nu stie, inventeaza. Cam asta a fost deviza Bacalaureatului pana acum. Iar de aici pana la perle stralucitoare nu a mai fost decat un pas. E un fel de rasu plansu, spun profesorii ingrijorati.

Sa privim si sa ne minunam:


"O dragoste reala, pe fata, nu bazaconiile din capul lui lovit zadarnic de pamant."

"Perspectiva narativa ne arata clar ca el si ea au perspective diferite in viata."

"Mircea Eliade face o personificare.cand arata ca SCRIS iubita il striveste cu o dragoste imorala care-l ingroapa in fericire ceea ce arata ca elevul nici nu a inteles textul"

"Campul semantic inseamna ca au creat ceva impreuna, apoi s-au despartit si au lasat creatia in drum."

"Desi iubita l-a strivit cu atata dragoste, ca asa-s fetele, el s-a ridicat totusi si i-a cerut sa-l mai slabeasca cu zadarniciile omenesti."

"El cea mult stand langa raftul de carti, iar cand cheful de munca mai atipea, iubita l-a rapit de langa raft zile intregi."


Multi au incurcat genul dramatic cu cel epic, iar la punctul trei unii au ales sa caracterizeze personajul lui Camil Petrescu, Stefan Gheorghidiu. Gresit spun profesorii de romana. Iar pentru asta, pierd din start 30 de puncte. Nemultumiti, elevii starnesc deja controverse pe forumuri.

Abia pe 3 iulie, elevii vor vedea daca au fost punctati sau nu pentru gafele lor.

Adrian Sobaru, cercetat penal pentru ca si-a pus viata in pericol... VIDEO! Urmarire ca-n filme pe strazile din Suceava...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x