Căutare Live

Companiile puternice din România şi-au schimbat tactica de recrutare. Folosesc tehnologia viitorului pentru a-i atrage pe cei mai inteligenţi tineri

Generaţia Y se dovedeşte a fi o adevărată provocare, anul acesta, pentru angajatori!

Generaţia Y se dovedeşte a fi o adevărată provocare, anul acesta, pentru angajatori! Aceştia trebuie să-i convingă pe tinerii de 20 de ani să lucreze pentru ei. Numai că cei din generaţia Y sunt specializaţi, ambiţioşi şi îşi cunosc propria valoare.

Sunt pretenţiosi, vorbesc cel puţin 2 limbi străine, sunt interesaţi mai degrabă de cum pot să avanseze în cariera şi cum să se relaxeze la muncă decât de salariul pe care îl încasează la sfârşit de lună. Sunt tinerii din generaţia y care astăzi au luat cu asalt cel mai mare târg de job-uri.

Alexandra Drăgoi are 23 de ani şi în mai puţin de două ore a strâns o plasă de pliante. Vrea un job în comunicare şi marketing şi un salariu de 3 mii de lei. Şi încă ceva.

Angajaţii din noua generaţie sunt creativi, curioşi, adaptabili şi buni negociatori. Ei muncesc ca să trăiască, nu mai trăiesc ca să muncească, spun cei mai mari angajatori de pe piaţă.

130 de companii de top sunt prezente la cel mai mare târg de joburi, deschis la Sala Palatului, până duminică, la ora 17.00.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Sărbătoare mare duminică! Ce NU ai voie sub nicio formă să faci de BUNA VESTIRE. E mare păcat!!!... Alertă în judeţul Buzău. Doi bolnavi periculoşi au evadat din spitalul de psihiatrie din Săpoca...
Ultimele știri