Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat a avut loc la Târgu Mureş

Servicul lor este o cursă contracronometru pentru salvarea de vieţi. Iar pentru a fi cei mai buni, au nevoie de mult antrenament şi sânge rece.

Servicul lor este o cursă contracronometru pentru salvarea de vieţi. Iar pentru a fi cei mai buni, au nevoie de mult antrenament şi sânge rece.

Târgu Mureş găzduieşte în acest weekend, în premieră pentru România, Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat.

O oportunitate pentru echipajele SMURD să-şi demonestreze abilităţile, dar şi să "fure" tehnici de intervenţie de la colegii lor din toată lumea.

Urmăriţi cu atenţie de arbitrii şi colegii de unitate, paramedicii SMURD intervin pentru salvarea unui pieton lovit de o maşină. Este doar una dintre probele competiţiei. Fiecare mişcare le este notată. Şi nu numai. Important este şi modul în care interacţionează cu cei implicaţi în accident.

Simularea se încheie în momentul în care victima este urcată pe targă. Iar întreaga intervenţie este cronometrată.

De această dată, aplauzele au fost îndreptate către Adrian Sătelea şi colegul său. Adrian s-a angajat pompier în urmă cu 10 ani, influenţat de poveştile bunicului său.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri