Căutare Live

Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat a avut loc la Târgu Mureş

Servicul lor este o cursă contracronometru pentru salvarea de vieţi. Iar pentru a fi cei mai buni, au nevoie de mult antrenament şi sânge rece.

Servicul lor este o cursă contracronometru pentru salvarea de vieţi. Iar pentru a fi cei mai buni, au nevoie de mult antrenament şi sânge rece.

Târgu Mureş găzduieşte în acest weekend, în premieră pentru România, Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat.

O oportunitate pentru echipajele SMURD să-şi demonestreze abilităţile, dar şi să "fure" tehnici de intervenţie de la colegii lor din toată lumea.

Urmăriţi cu atenţie de arbitrii şi colegii de unitate, paramedicii SMURD intervin pentru salvarea unui pieton lovit de o maşină. Este doar una dintre probele competiţiei. Fiecare mişcare le este notată. Şi nu numai. Important este şi modul în care interacţionează cu cei implicaţi în accident.

Simularea se încheie în momentul în care victima este urcată pe targă. Iar întreaga intervenţie este cronometrată.

De această dată, aplauzele au fost îndreptate către Adrian Sătelea şi colegul său. Adrian s-a angajat pompier în urmă cu 10 ani, influenţat de poveştile bunicului său.

Citește mai mult pe Observator.tv!

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Un tânăr ieşean de 22 de ani, tatăl unei fetițe, a murit zdrobit, după ce a intrat cu maşina peste parapet și s-a ciocni...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri