Antena Căutare

Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat a avut loc la Târgu Mureş

Servicul lor este o cursă contracronometru pentru salvarea de vieţi. Iar pentru a fi cei mai buni, au nevoie de mult antrenament şi sânge rece.

Servicul lor este o cursă contracronometru pentru salvarea de vieţi. Iar pentru a fi cei mai buni, au nevoie de mult antrenament şi sânge rece.

Târgu Mureş găzduieşte în acest weekend, în premieră pentru România, Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat.

O oportunitate pentru echipajele SMURD să-şi demonestreze abilităţile, dar şi să "fure" tehnici de intervenţie de la colegii lor din toată lumea.

Urmăriţi cu atenţie de arbitrii şi colegii de unitate, paramedicii SMURD intervin pentru salvarea unui pieton lovit de o maşină. Este doar una dintre probele competiţiei. Fiecare mişcare le este notată. Şi nu numai. Important este şi modul în care interacţionează cu cei implicaţi în accident.

Simularea se încheie în momentul în care victima este urcată pe targă. Iar întreaga intervenţie este cronometrată.

De această dată, aplauzele au fost îndreptate către Adrian Sătelea şi colegul său. Adrian s-a angajat pompier în urmă cu 10 ani, influenţat de poveştile bunicului său.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Vai de şcoala noastră! Un profesor universitar din Cluj-Napoca, prins în timp ce lua mită de la studenţi. 450 de euro pe... Un tânăr ieşean de 22 de ani, tatăl unei fetițe, a murit zdrobit, după ce a intrat cu maşina peste parapet și s-a ciocni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x