Agresorul de la posta si complicele sau au fost arestati

Barbatul care a intrat inarmat cu un topor si un cutit, intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei si a amenintat persoanele aflate aici ca le taie, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Si complicele sau a fost arestat.

Barbatul inarmat cu un topor si cu un cutit, care a intrat marti intr-un oficiu postal din cartierul bucurestean Drumul Taberei, a fost arestat, in aceasta dimineata, pentru 29 de zile.

Oamenii legii l-au audiat si l-au retinut si pe complicele sau, tot pentru 29 de zile.

Surse apropiate anchetei au declarat ca barbatul le-a spus politistilor despre o reteta secreta de a fabrica aur pe care el ar detine-o, informeaza Mediafax.

Potrivit acelorasi surse, Niedbala a povestit ca a sunat la mai multe institutii ale statului, pentru a comunica "solutia lui de a scoate Romania din criza", insa nu a fost bagat in seama de nimeni.

Atacatorul Florin Niedbala a venit in Capitala pe 28 octombrie si s-a cazat la un hotel. In urma cu o zi, el a identificat, in apropierea hotelului, Oficiul Postal nr. 23 din strada Romancierilor, unde a intrat, marti, inarmat cu un topor si un cutit cu lama de 20 de centimetri. El a amenintat mai multe persoane, a lipsit de libertate un barbat si o femeie si a distrus mai multe bunuri.

Procurorul cred ca Niedbala si-a premeditat fapta si este urmarit penal pentru amenintare, distrugere, lipsire de libertate si port ilegal de arma alba, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Anchetatorii au mai stabilit ca, in 1997, Niedbala a fost condamnat pentru vatamare corporala din culpa, in urma unui accident rutier.

Potrivit procurorilor, din investigatiile de pana acum, nu a rezultat ca barbatul ar avea probleme medicale de natura psihiatrica.

Marti, Florin Niedbala a intrat inarmat cu un topor si un cutit, intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei si a amenintat persoanele aflate in unitate ca le taie. Valceanul de 34 de ani cerea "alipirea Romaniei de Moldova" si "taxe ca in Italia".

Angajatii unitatii anuntat imediat Politia, iar un echipaj de la ordine publica l-a imobilizat pe agresor si l-a dus pe acesta, pentru audieri, la Sectia 25. Oficialii din Politia Capitalei au precizat ca nicio persoana nu a fost ranita.

Ultimele știri