Antena Căutare

Comunitatea Respect Aura Ion: Ți se face pielea de găină când citești mesajele!

O dramă ce nu se poate descrie în cuvinte. O țară o plânge acum pe Aura Ion, studenta care a murit în accidentul din Apuseni


O dramă ce nu se poate descrie în cuvinte. O țară o plânge acum pe Aura Ion, studenta care a murit în accidentul din Apuseni.

Acum, rude, prieteni, cunoștințe și oameni simpli, care doar i-au auzit povestea, s-au strâns într-o comunitate pe Facebook: Respect Aura Ion.

Ți se face pielea de găină când vezi că 22.000 de oameni postează pe această pagină. ”Orice ai face e nesemnificativ, dar e foarte important să o faci!”, este principiul după care și-a ghidat viața. A postat acest citat pe pagina personală de Facebook, o fereastră puțin deschisă către viața ei. O viață curmată mult prea repede, într-o dramă care ne aduce în față adevărații EROI, care nu apar niciodată la TV, în ziare tabloide sau pe site-urile cu știri mondene..", a scris cineva pe rețeaua de socializare.

"Dumnezeu sa te aiba in grija!", a concluzionat altcineva.

O eroină, fără doar și poate!


Foto: Facebook

Cum funcţionează serviciul de urgenţă 112... Adrian Iovan: "Şi mie mi-e frică de înălţime! Şi Moş Crăciun poate cădea cu sania din cer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x