Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Concediu mai mare pentru nefumători! Câte zile libere primesc angajații

Dincolo de partea ce ține de valoarea salariului, un alt criteriu extrem de important pentru angajați este numărul de zile libere. Aparent, pentru unii există și un mod de-a crește acest număr de zile liber, dacă îndeplinesc o condiție!

Nefumătorii primesc beneficii în Marea Britanie

Directorul unei companii a descoperit secretul pentru a-și determina angajații să beneficieze de mai multe zile libere! Don Bryden și-a analizat atent anagajații de la firma sa din Wiltshire (Marea Britanie) și a ajuns la concluzia că angajații săi pierd prea mult timp la țigară.

Mai precis, bărbatul a analizat atent comportamentul oamenilor din compania sa și ajuns la concluzia că fiecare pierde câte o oră pe zi, adică aproape o zi întreagă de muncă pe săptămână.

Fumătorii sunt încurajați să se lase de acest viciu

Directorul companiei a privit apoi nefumătorii, pe care i-a văzut muncind de zor sau fiind atenți la treabă, neavând stresul unui viciu.

Așa că omul a gândit și a venit cu o soluție extrem de tentantă pentru a-i convinge pe angajați să se lase de fumat: mai multe zile libere!

Practic, cine este nefumător primește anual patru zile libere în plus. Ideea a fost atât de apreciată, încât aceasta a început să se extindă și la alte companii!