Antena Căutare

Concluzie șocantă în cazul copilului mort la Sanador! Ce s-a întâmplat în timpul operației

Medicii de la Institutul de medicină legală au comunicat o concluzie cumplită în cazul copilului de un an și 10 luni care a murit după o intervenție chirurgicală la Spitalul Sanador. 

Medicii de la Institutul de medicină legală au comunicat o concluzie cumplită în cazul copilului de un an și 10 luni care a murit după o intervenție chirurgicală la Spitalul Sanador.

Potrivit medicilor de la IML, în timpul operației de hernie, un vas de sânge a fost înțepat în timpul operaţiei, iar copilul a sângerat lent ore-n şir până a murit.

Așadar, cauza morţii copilului este hemoragie internă, iar medicii spitalului nu au intervenit în multele ore trecute de la încheierea operaţiei până la deces, potrivit digi24.ro.

Ştefan Duță, care nu împlinise încă 2 ani, a murit la sfârșitul lunii octombrie, într-un spital privat Sanador, din Capitală, la câteva ore după după ce fusese operat de hernie inghinală.

„După operaţie, era foarte somnolent şi am tot solicitat cadrele medicale să vadă despre ce e vorba. Ni s-a spus că e normal. N-a stat în terapie decât o jumătate de oră. Am coborât în secţie, am monitorizat noi, părinţii, îngrijoraţi, iar la un moment dat, i s-a făcut rău”, a spus Andreea Duţă, mama băiatului mort.

Femeia a sunat la 112, dar echipajul care a intervenit nu a mai putut face nimic pentru copilul ei.

Reprezentanţii Sanador spuneau că au respectat toate procedurile în ceea ce priveşte tratarea pacientului. „Conform documentaţiei medicale avută la dispoziţie, precum şi declaraţiilor medicilor implicaţi, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile şi protocoalele medico-chirurgicale aferente afecţiunilor respective şi simptomatologiei ulterioare intervenţiei chirurgicale", anunțau reprezentanţi ai spitalului Sanador, într-o informare de presă, la acea vreme.

Detalii de ultimă oră despre pașapoarte! Ce se întâmplă cu prețul pentru eliberarea documentelor... Caz uluitor în România! Un bătrân a fost găsit mort în frigider! Avea o avere colosală, sub saltea. „Șobolanii au ros mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x