Concurenţă acerbă la concursul "Aristotel". Zece mii de elevi au luptat pentru premiile generoase

Peste 10.000 de elevi s-au întrecut la cea mai importantă competiție interdisciplinară, desfășurată la nivel național. Elevii au trebuit să demonstreze că au cultură generală și că sunt creativi.

Școala Gimnazială Nr. 79 din București este câștigătoarea marelui premiu al competiției "Aristotel"

Cei care au obținut cele mai bune rezultate se vor bucura de premii oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom. Acestea constă în cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale. Toți elevii care au participat la concurs vor primi diplome de participare.

Școala Gimnazială Nr. 79 din București este câștigătoarea marelui premiu al competiției, care constă într-un display interactiv de ultimă generație, oferit de MGT Educațional, partener al acestui concurs. În urma centralizării rezultatelor obținute de cei peste 10.000 de elevi care au susținut acest concurs, 680 de elevi au obținut punctajul maxim la proba de cultură generală și 104 elevi au obținut punctajul maxim la proba de creativitate.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este gratuit și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Ultimele știri