Antena Căutare

Concurs de atelaje canine, in Harghita

A fost un weekend plin de emotii in judetul Harghita! Zeci de caini s-au intrecut pentru medalia de aur, la un concurs de atelaje. Patrupedele, din rase precum Husky, Malamut si Saimoiezi au alergat kilometrii intregi prin padure si pe gheata unui lac din apropiere, ca sa demonstreze ca sunt cei mai buni. In final, premiul a recenit unei echipe formate din 16 caini, inhamati la acelasi atelaj.

Cainii s-au intrecut pe o distanta de patru kilometri, iar traseul nu a fost deloc usor. Patrupedele au trebuit sa traga atelajele, cu tot cu stapan, prin mormanele de zapada si la temperaturi cu mult sub 0 grade Celsius.

La intrecere au participat atelaje cu 4, 8 sau 16 caini. Fiecare patruped a aratat ca este un bun coechipier. Invingatoare a fost declarata o echipa formata din 16 caini din rasa Husky. Premiul reprezinta rasplata pentru luni intregi de munca, cu antrenamente zilnice.

Publicul, dar si membrii juriului au aplaudat cu putere si atelajele cu patru caini.

Concursul va continua si astazi, cand vor fi anuntati si castigatorii pe categorii. Ultima competitie va avea loc in luna martie, atunci cand se va anunta si castigatorul campionatului.

Trei tineri au cazut cu masina intr-o rapa, dupa ce automobilul a derapat din cauza poleiului... UPDATE: Jandarmul care a incercat sa jefuiasca trei pakistanezi a primit mandat de arestare preventiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x