Antena Căutare

Concurs pentru proiecte de cercetare românească, pentru studiul noului virus SARS COV 2

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat un concurs de proiecte de cercetare medicală pentru studiul noului virus SARS COV 2 și pentru încetinirea răspândirii maladiei COVID-19.

Concurs pentru proiecte de cercetare românească, pentru studiul noului virus SARS COV 2 Galerie
Concurs pentru proiecte de cercetare românească, pentru studiul noului virus SARS COV 2

Concursul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu și este adresat cercetătorilor, medicilor și biologilor români, care au în analiză teme de cercetare pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19.

Senatul Științific va susține elaborarea, implementarea și dezvoltarea unui proiect de cercetare științifică medicală, printr-un parteneriat pe termen lung cu autorul proiectului câștigător. Proiectele selectate vor fi evaluate de către o echipă transdisciplinară, formată din specialiști în epidemiologie, boli infecțioase, biotehnologie.

Perioada deschisă pentru apel este 1 aprilie – 15 mai 2020.

Doi medici de la Spitalul Gerota din Capitală, în stare critică. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Prognosticul... ”Prea mulți oameni mor singuri!” Mărturisirile cutremurătoare ale unui medic de la Urgențe: ”E un haos total ce trăim ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x