Antena Căutare

Condamnați la o lună de miere prelungită din cauza pandemiei de coronavirus: „Toată lumea spune că ar vrea să rămână pe o insulă tropicală, dar când ți se întâmplă nu mai e așa”

Au vrut o lună de miere de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar din cauza pandemiei de coronavirus.

Condamnați la o lună de miere prelungită din cauza pandemiei de coronavirus: „Toată lumea spune că ar vrea să rămână pe o insulă tropicală, dar când ți se întâmplă nu mai e așa”
Condamnați la o lună de miere prelungită din cauza pandemiei de coronavirus | Facebook

De pe 22 martie, Olivia și Raul de Freitas, un cuplu din Africa de Sud, sunt în luna de miere pe o insulă din Maldive.

În plină pandemie de coronavirus, perechea de îndrăgostiți nu a mai reușit să intre în țara lor, pentru că avionul a fost anulat.

Așa că au fost nevoiți să mai rămână în hotelul de lux în care se aflau și pe care trebuiau oficial să-l părăsească pe 28 martie.

„Această călătorie a fost o extravaganță”, a explicat Olivia De Freitas pentru New York Times.

Zilele de paradis s-au transformat pentru cei doi într-o lungă așteptare. Iar problema lor principală a fost cea a banilor. Hotelul a acceptat să le facă o ofertă avantajoasă, dar chiar și așa au trebuit să intre în economiile lor.

Au cerut ajutorul consulatului sud-african din Maldive și a ambasadei din Sri Lanka. Atunci au aflat că mai sunt încă 40 de turiști blocați pe insule.

Abia pe 5 aprilie au reușit să părăsească insula, fiind transferați la un hotel unde autoritățile sud-africane i-au strâns pe toți. Întoarcerea lor în țară se bănuiește a se face abia pe 16 aprilie.

„Toată lumea spune că vrea să rămână blocată pe o insulă tropicală, până când chiar ți se întâmplă. Să spui asta, sună bine. Dar asta doar pentru că știi că poți să pleci!”, a mai spus Olivia De Freitas pentru publicația amintită.

Un medic din SUA, previziuni sumbre despre COVID-19: ”Lumea nu va mai fi niciodată ca înainte de coronavirus. Pericolul ... Procurorii au început o anchetă, după ce peste 500 de scări de bloc din Craiova au fost dezinfectate cu o substanţă nepo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x