Antena Căutare

Conducerea "Ice Hotel" de la Balea Lac, somata sa schimbe denumirea hotelului

Organizatorii 'Ice Hotel' de la Balea Lac au fost somati de o firma din Suedia sa schimbe denumirea obiectivului turistic, pe motiv ca este marca inregistrata de aceasta, iar de luni sigla hotelului si biletele au fost modificate, noua denumire fiind 'Hotelul de gheata'.



"In hartia pe care am primit-o de la ei scrie ca «Ice Hotel» este marca lor inregistrata si ne cer ca pana in 10 ianuarie sa schimbam denumirea hotelului de la Balea Lac. Noi am angajat o firma de avocatura specializata pe marci inregistrate, care face verificarile necesare pentru a vedea daca este intr-adevar asa sau nu"



"Vom face o contestatie la aceasta inregistrare pentru ca nu cred ca se pot inregistra cuvinte atat de uzuale. De fapt, hoteluri exista cu milioanele in intreaga lume, iar «ice» este traducerea in limba engleza a cuvantului romanesc «gheata». Nu cred ca asa ceva se poate inregistra ca marca, dar verificam"



"Nu vrem sa ne ceara despagubiri in cazul in care se dovedeste ca au dreptate, asa ca toate biletele, comunicarea si numele oficial au fost schimbate, denumirea fiind tradusa in limba romana. De astazi (luni - n.r.) hotelul se numeste Hotelul de Gheata",
Podul de la Cernavoda se inchide timp de un an... VIDEO! Tulcea: Vanator salvat cu elicopterul de pe un bloc de gheata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x