Antena Căutare

Conducerea Maternitatii Giulesti, suspendata

Victor Iovici, viceprimarul Capitalei, a anuntat ca intreaga conducerea a Maternitatii Giulesti a fost suspendata, pana la incheierea anchetei. Iovici a subliniat ca "toti care au gresit, vor raspunde" si a adaugat ca Dr. Victoria Nicolau a fost numita director interimar al unitatii.

Viceprimarul Capitalei a explicat ca primarul general, Sorin Oprescu, a luat in calcul demiterea conducerii maternitatii de marti, dar "exista o problema tehnica". "Contractul de management este incheiat intre Ministerul Sanatatii si echipa manageriala de la Maternitatea Giulesti. Acest act este inca valabil, nu vad cum putem sa-l anulam noi. Asteptam ca echipa manageriala sa-si depuna demisia de onoare", a adaugat Iovici.

Ministrul Sanatatii, Attila Cseke, i-a cerut, miercuri, primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, sa destituie echipa manageriala de la Maternitatea Giulesti, avand in vedere deficientele constatate in urma anchetei aflate in curs de desfasurare in legatura cu tragedia produsa luni seara.

Incendiul de luni de la Maternitatea Giulesti s-a soldat cu moartea a patru nou-nascuti, alti sapte avand prognostic rezervat, fiind internati la Spitalul Grigore Alexandrescu.

CITESTE si...

SOCANT! Au fost anuntati ca le-a murit copilul la Maternitatea Giulesti, desi acesta traieste

Ancheta la Maternitatea Giulesti: Instalatia electrica de la reanimare, improvizata

Despagubiri in cazul Giulesti: 5.000 de lei, viata unui bebelus

VIDEO! Batrana lovita pe trecerea de pietoni chiar in fata politistilor... Proiect: Ministerul Sanatatii vrea sa le interzica medicilor sa lucreze si la stat si la privat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x