Antena Căutare

Conducta de gaze fisurata la o gradinita din Pitesti. Activitatea unitatii prescolare, suspendata

Stare de alerta la o gradinita din Pitesti. Din cauza unei tevi fisurate a retelei de gaze care alimenteaza imobilul, autoritatile au decis sa suspende activitatea. Scurgerea de gaze a fost sesizata la o conducta care alimenteaza Gradinita nr. 1, aflata in zona centrala a orasului, conform Hotnews.

Un echipaj de pompieri a fost trimis imediat la locul incidentului pentru a preveni un eventual dezastru, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges.


Conducerea gradinitei a hotarat intreruperea cursurilor pana la rezolvarea probleme pentru a nu pune in pericol viata copiilor.



Livrarea de gaz metan in zona a fost oprita pana la stabilirea cauzelor si remedierea defectiunii, primele cercetari aratand ca teava de gaze care alimenteaza unitatea de invatamant, aflata la suprafata, era fisurata din cauza zapezii si a turturilor de gheata care au cazut peste ea.

Acest incident vine dupa ce doua explozii s-au produs, duminica dimineata, intr-o discoteca din Sighetu Marmatiei. Sapte persoane au fost ranite in urma unei explozii produse in jurul orei 01:00. O a doua explozie s-a produs in jurul orei 10:30 si a dus la ranirea altor zece persoane.

foto: Intact Images

Trafic aerian, afectat de ceata in Romania. Mai multe curse nevoite sa aterizeze din cauza vizibilitatii reduse... CNAS, "gaura neagra" de 1 500 000 de euro, in timp ce bolnavii de cancer au ramas fara medicamente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x