Antena Căutare

Consultații medicale gratuite în sate din România! Unde va ajunge „Caravana cu Medici”

Consultații medicale gratuite vor fi oferite în patru sate din țară, în octombrie, de „Caravana cu Medici”. Asociația va face vizite pentru a diagnostica şi trata afecţiuni cardiovasculare şi ca să ofere sprijin pentru sănătatea femeii.

Consultații medicale gratuite vor fi oferite în patru sate din țară, în octombrie, de „Caravana cu Medici”. Asociația va face vizite pentru a diagnostica şi trata afecţiuni cardiovasculare şi ca să ofere sprijin pentru sănătatea femeii.

Potrivit unui comunicat transmis joi presei, satele care vor fi vizitate în luna octombrie sunt: Banca (judeţul Vaslui), Homoroade (judeţul Satul Mare), Roşia Montană (judeţul Alba) şi Varniţa (judeţul Vrancea).

În zilele de 5 şi 6 octombrie, „Caravana cu Medici” va realiza acţiuni medicale în Banca, pentru depistarea, tratarea şi prevenţia afecţiunilor cardiovasculare la adulţi.

În intervalul 11 - 12 octombrie vor fi organizate două caravane în Homoroade cu acţiuni pentru sănătatea femeii şi în Roşia Montană pentru afecţiuni cardiovasculare la adulţi.

De asemenea, în perioada 18 - 20 octombrie, „Caravana cu Medici” se va afla în Varniţa, unde va identifica şi trata probleme cardiovasculare.

De la începutul anului şi până acum, „Caravana cu Medici”, fondată în 2014 de cinci medici rezidenți, a organizat 16 caravane personalizate, dedicate sănătăţii femeii, copiilor şi persoanelor de vârsta a treia.

Anul trecut, „Caravana cu Medici” a reuşit să ajungă în 21 de sate din 12 judeţe, stabilind un record al ediţiilor. Caravanele cardio efectuate au inclus realizarea a 809 consultaţii şi 461 de consulturi de specialitate şi au fost recoltate 881 de analize. Caravanele pentru sănătatea femeii au dus la realizarea a 385 de teste Babeş-Papanicolau, 340 de ecografii de sân şi distribuirea a 200 de vouchere pentru mamografie.

Amenzi între 500 şi 1000 de lei, nu doar pentru apelurile abuzive la 112, ci şi pentru transmiterea abuzivă de mesaje la... După cinci ani de „umilințe și torturi”, Marius Balo, profesorul român condamnat la închisoare în China, se poate întoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x