Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Conferenţiarul universitar Claudiu-Paul Buglea, ales preşedinte al Senatului Universităţii din Bucureşti

Conferenţiarul universitar Claudiu-Paul Buglea a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Senatului Universităţii din Bucureşti. El a candidat împotriva profesorului universitar Mircea Dumitru.

”Astăzi, 20 noiembrie 2019, la Universitatea din Bucureşti au avut loc alegerile pentru funcţia de Preşedinte al Senatului, mandatul 2019-2023. Pentru această poziţie au candidat prof. univ. dr. Mircea Dumitru şi conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea. În urma votului celor 119 membri ai Senatului, a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului Universităţii din Bucureşti conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea”, a transmis Univestitatea Bcureşti, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi prof. univ. dr. Dan Oancea şi prof univ. dr. Carmen Chifiriuc.

Claudiu-Paul Buglea este prodecan al Facultăţii de Drept, începând cu anul 2012 şi tot de atunci face parte din Senatul Universităţii Bucureşti.

El este doctor în ştiinţe juridice, cu teza ”Soluţionarea litigiilor dintre state şi comercianţi de altă naţionalitate”.

Sursa : news.ro

Recomandari