Antena Căutare

Conferința Fischer International, cel mai important eveniment din Educație, înaintea începerii anului școlar

Întoarcerea la catedră va fi pregătită de mii de profesori, ca în fiecare an, alături de cei mai buni specialiști în educație, autori de renume și traineri, la conferința anuală Fischer International.

Conferința Fischer International
Conferința Fischer International are loc înaintea începerii anului școlar | Antena 1

Evenimentul a ajuns la a XIV-a ediție și în acest an se va desfășura atât în format fizic, cât și online.

”Vom întâmpina participanții cu aceeași atmosferă deschisă, caldă și prietenoasă, cu care i-am obișnuit în ultimii 13 ani, aceeași dedicare și dorința de a contribui la viitorul educației, aceeași pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeași bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă și de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă și entuziasm pentru un nou an școlar”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Conferința este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, iar înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.cartiengleza.ro sau pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Conferința Anuală Fischer International este un eveniment așteptat an de an, cu mult entuziasm, de comunitatea profesorilor din România. Prin participarea la această conferință, mii de profesori își pregătesc revenirea la catedră, alături de cei mai buni specialiști. Autorii și trainerii care vor susține prezentări sunt experți renumiți în educație, au o experiență uriașă, de zeci de ani în domeniu și proiecte și rezultate remarcabile.

Sfânta Maria Mare 2021: Tradiții și obiceiuri pe 15 august. Ce nu este bine să faci de Adormirea Maicii Domnului... Felicitări Sfânta Maria 2021. Mesaje pentru cei dragi de Adormirea Maicii Domnului, 15 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x