Căutare Live

Conferința națională a profesorilor de limba engleză - Ediția a IX-a

Conferința profesorilor de limbă engleză organizată de centrul Fischer International cu sprijinul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se desfășoară în zilele de 2 și 3 septembrie, la Rin Grand Hotel, în București.

Conferința profesorilor de limbă engleză organizată de centrul Fischer International cu sprijinul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se desfășoară în zilele de 2 și 3 septembrie, la Rin Grand Hotel, în București.

Universități internaționale de top, centre de formare a cadrelor didactice și speakeri de renume participă la evenimentul la care sunt asteptați peste300 de profesori de limba engleză.

Și în acest an, temele abordate la conferinţa profesorilor de limbă engleză converg către nesfârşitele provocări didactice ale generației digitale, principiile predării în secolul 21 și aplicarea lor în învățământul românesc, găsirea unui echilibru între metodele de predare revoluționare și cele tradiționale, și multe alte probleme cu care se confruntă dascălii din România.

Toți profesioniștii implicați în predarea limbii engleze vor intra în dezbatere cu invitați de renume, profesori ai unor universități celebre, producători de programe educaționale și formatori internaționali ai celor mai renumite instituții pentru pregatirea cadrelor didactice.

Dintre acestea enumerăm: Cambridge University Press, National Geographic Learning / Cengage Learning și Oxford University Press și British Council. De asemenea, formatori ai unor centre renumite precum Pilgrims Teacher Training și English First vor susține prelegeri și ateliere.

Conferința profesorilor de limbă engleză organizată de Fischer International, în parteneriat cu Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, facilitează schimbul de experiență dintre profesorii care predau limba engleză în școlile noastre și permită acestora accesul la cele mai noi informații și metode de predare, concomitent cu studierea evoluției limbii engleze.

Mai multe detalii, precum și agenda conferinței, găsiți pe:

www.cartiengleza.ro

www.fundatiadavoiculescu.ro

Veste bună! Elevii care au obţinut nota 10 la evaluarea naţională şi Bacalaureat vor primi stimulente financiare de la G... Cât este de aproape de noi ziua de lucru de 6 ore...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri