Antena Căutare

Confidentul artistei DJ Lalla rupe tăcerea. Ce ar fi fost pe plajă în momentul fatidic al decesului. Nu crede deloc în sinucidere

O schimbare dramatică de circumstanțe în cazul morții lui Dj Lalla! Prietenul său cel mai apropiat afirmă cu tărie că aceasta nu s-ar fi sinuciderea, deoarece în perioada anterioară tragicei tragedii, ea avea multe planuri și nu dădea nicio indicație că ar suferi.

Confidentul artistei DJ Lalla rupe tăcerea. Ce ar fi fost pe plajă în momentul fatidic al decesului. Nu crede deloc în sinucidere
Confidentul artistei DJ Lalla rupe tăcerea. | Captură Video

Decesul tinerei Laura Roșca șochează lumea artiștilor. Acesta a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia, iar polițiștii anchetează cazul decesului suspect.

Descoperirea tragică a avut loc joi dimineața, pe plaja din stațiunea Mamaia. Unii turiști care se plimbau pe plajă au observat cadavrul pe nisip și au alertat imediat autoritățile. Poliția a anunțat că trupul Laurei nu prezenta urme de violență.

Ce spune unul dintre prietenii Laurei Roșca despre decesul tinerei

”Eu am cunoscut-o pe Lalla anul acesta. Nici nu știu dacă am cunoscut-o, dar pot spune că aveam discuții telefonice în care ea se confesa ca unui părinte. Sunt fără cuvinte în situația asta. Dar sigur nu s-a sinucis.

S-a înecat, părerea mea, la 10 metri de mal prin al treilea val, care a zăpăcit-o. Primul a trântit-o, al 2-le-a a trântit-o și al 3-le-a a aruncat-o pe mal. Trăia pe mal. Dacă era cineva, ar fi salvat-o. Dorea să trăiască si dorea o carieră, avea proiecte mărețe. Avea o viață frumoasă, cum spunea ea înainte de emisiune: “Vreau să am un vibe bun”, a declarat bărbatul, la Acces Direct.

Prietenul ei susține că aceasta avea intenția de a-și cumpere o casă săptămâna viitoare.

„Mereu optimistă și pozitivă. De aceea nu cred că s-a sinucis. N-am fost nici iubit cu ea, nici mentor, doar ne-am confesat reciproc. Nu o să spun contextul în care ne-am cunoscut, însă pot spune că era o fată extrem de puternică. Regret… eu sunt cam de-o vârstă cu tatăl ei… ducea lipsa unui tată. Ba chiar m-a rugat s-o las să-mi spună “tati”.

Bogdan Munteanu era managerul ei pentru Tik-Tok. Nicio legătură sexuală, sau gelozie, sau altceva. Ea era pe locul 4 în România pe Tik-Tok, iar Bogdan o manageria. Căutați câți bani avea Lalla strânși!

Era o femeie independentă. Iubitul ei era un medic veterinar care lucra la Glasgow 2 săptămâni, după care venea 2 săptămâni în România. Ei s-au întâlnit în Bergamo ultimul weekend (n.r. înainte să moară ea), urmând să vină marți în România, să-și cumpere casa. Dar s-au certat la Milano. Ea a venit cu o zi mai devreme. Asta e tot ce știu…”, a mai spus bărbatul.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

(P) Pregătește-te să fii uimit: Tamplarie.com te ajută să afli un preț corect pentru termopane prin aplicația calculator... Gheorghe Pop, bătrânul din Breb (Maramureș) care l-a emoționat pe Liviu Vârciu la „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x