Antena Căutare

Conflictul de la RATB s-a incheiat. Circulatia, reluata in conditii normale

Turele de noapte i-au invrajbit pe soferii RATB care au declansat ieri un protest spontan. Dupa o zi tensionata, soferii au obtinut unele avantaje. Ei vor beneficia cel putin urmatoarele 5 nopti, de transport care sa ii aduca la serviciu. Va avea loc insa o noua runda de negocieri intre sindicalisti si directorul RATB.

Azi-noapte, mijloacele de transport au iesit pe strazi. 23 de autobuze au plecat din zona Unirii spre periferie la intervale de o jumatate de ora si o ora.

Peste 200 de angajati au asteptat in fata sediului RATB rezultatul negocierilor, desi trecuse demult miezul noptii. La finalul a 14 ore de discutii, oamenii au primit si solutia.

Ieri, protestul spontat a adus haos in capitala. O parte din tramvaie si autobuze au ramas pe loc. In plina canicula, pasagerii au fost lasati sa merga pe jos sau cu taxi-ul.

Greva spontanta a fost declansata de aproximativ 100 de lucratori ai regiei, nemultumiti de decizia conducerii de a le scoate transportul la si de la locul de munca.

In cele din urma, cei care au triumfat la sfarsitul zilei au fost calatorii. Ei vor avea la dispozitie 23 de autobuze care vor circula si noaptea. Masinile pleaca din Piata Unirii spre Militari, Pantelimon, Drumul Taberei, Colentina sau Titan.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Pantelimon: Barbatul care si-a injunghiat copilul, iubita si "soacra", arestat... REPORTAJ! Cum am tarnosit o vama ucraineana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x