Antena Căutare

Confuzie la casieriile pentru plata taxelor si impozitelor locale

Sunt probleme cu taxele si impozitele. In timp ce in unele judete autoritatile locale au luat deja banii, altele sunt atat de confuze, incat au decis sa blocheze incasarile. Totul, pana cand Guvernul va clarifica situatia unei posibile majorari a acestor taxe printr-un act normativ.

La Pitesti, s-a dat liber la plata taxelor si impozitelor, dar numai in teorie. Practic, autoritatile ii sfatuiesc pe pitesteni sa astepte pana gand vor afla daca vor fi sau nu majorate taxele si impozitele locale. La toate ghiseele serviciului de taxe si impozite au fost afisate afise prin care oamenii sunt indemnati sa amane platile.

Si la Vaslui situatia este similara. Aici, autoritatile locale au blocat incasarea de tace si impozite.

La Ploiesti s-a aplicat o marire de 16%, dar cei care au platit pana acum spun ca nu au scos din buzunar o suma mult mai mare fata de anul trecut deoarece au beneficiat de o reducere de 10%.

Cei care vor sa beneficieze de aceasta reducere, dar si sa astepte pana se vor lamuri lucrurile, trebuie sa stie ca pot face acest lucru pana in luna martie.

130 de turisti au ramas blocati in autocare din cauza viscolului... Aproape doua treimi dintre soselele nationale au nevoie de reparatii urgente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x