Antena Căutare

Consilier local, bănuit că ar fi furat motoarele de pe mai multe ambulanțe! Poliția a descins în locuința politicianului

Un consilier local din judeţul Gorj este cercetat de poliţie pentru că ar fi furat motoarele unor ambulanţe vechi, parcate în curtea primăriei!

Un consilier local din judeţul Gorj este cercetat de poliţie pentru că ar fi furat motoarele unor ambulanţe vechi, parcate în curtea primăriei! Şi, după ce le-ar fi dezasamblat, ar fi încercat să le vândă pe Internet. Cel mai grav este că anchetatorii au descoperit piesele lipsă la el acasă. Ceea ce îl incriminează şi mai mult.

Ancheta poliţiştilor a început încă din luna februarie, după ce primarul a observat că din cele două ambulanţe au mai rămas doar caroseriile. Maşinile de intervenţie au fost donate acum doi ani comunei Drăguţeşti de ctre Serviciul Judeţean de Ambulanţă. N-au apucat să fie folosite, pentru că nu s-a găsit personal de specialitate care să le conducă.

La primărie, consilierul era cunoscut însă cu un alt comportament.

Consilierul independent este acum acuzat de furt într-un dosar în care prejudiciul se ridică la nu mai puţin de 200.000 de lei.

Calendar zile libere legale 2019. Când este programată următoarea minivacanță pentru români... Un copil a fost plimbat minute în şir pe portbagajul unei maşini decapotabile, pe o stradă din judeţul Timiş!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x