Antena Căutare

Consilierul lui Basescu s-a lasat, ingrozit, de medicina de stat

Catalin Avramescu, consilierul de stat la Presedintie, a declarat, la o dezbatere pe tema sistemului sanitar, ca nu mai este client al sistemului medical de 15 ani, precizand ca, in schimb, s-a tratat recent cu ceai de paducel pentru tensiune.

"Voi asista cu multa curiozitate la dezbatere si voi asculta cu mult interes. Sa va spun de ce: pentru ca - nu stiu care este situatia dumneavoastra - dar cel putin eu nu mai sunt un client al sistemului de sanatate de vreo 15 ani. L-am parasit ingrozit, cum banuiesc ca multi au facut-o deja", a spus Catalin Avramescu, in deschiderea unei dezbateri ISP-Fundatia Konrad Adenauer, referitoare la sistemul de sanatate.

La dezbatere, care a fost moderata de Catalin Avramescu, au luat parte Bogdan Chiritoiu, seful Consiliului Concurentei, Cristian Vladescu, Virgil Paunescu, fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii si reprezentanti ai sistemului medical si farmaceutic.

In cadrul discutiilor, Catalin Avramescu a revenit la relatia sa cu sistemul medical, marturisind ca recent s-a tratat de tensiune cu ceai de paducel.

"Ce simple sunt lucrurile de partea cealalta a baricadei... Eu am facut saltul direct spre capitalismul perfect. Zilele trecute mi-a spus sotia mea, in contextul in care vroiam sa mananc nu stiu ce: «Ai tensiune!»... Zice: «Ceai de paducel». Simplu! Vedeti?", a spus el, in contextul in care se discuta despre oportunitatea unei asigurari private de sanatate.

Tot articolul, in Jurnalul National

UPDATE! Revolta violenta la Spitalul Judetean din Braila... VIDEO! Vezi apelul emotionant al unor elevi catre autoritati!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x